Iltasanomat \\ Asiantuntija-haastattelu 11.3.2014

http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288663487425.html?pos=ksk-trm-muka-nenos

" Gwyneth Paltrow on kertonut kauneuden edustavan hänelle mukavuutta ja tyytyväisyyttä omaan olemukseen. Näyttelijä on kertonut syövänsä terveellisesti, ja ei lainkaan lihaa. Tähden iho on meikkitaitelijoiden mukaan hyvin hoidettu.

- Hänellä on ammatti, jossa täytyy olla huoliteltu. Meikki on todella luonnollinen ja hillitty, mutta samalla sensuelli ja selkeästi hänen itsensä näköinen. Siinä ei ole mitään kikkailuja, kertoo helsinkiläinen meikkaaja-maskeeraaja Hannele Herttua.

- Gwynethin meikissä on selkeästi kaksi eri linjaa: joko naturellit, nudet huulet tai punaiset huulet. Meikki viestii kokonaisvaltaista tasapainoisuutta. Silmien tummat rajaukset ja ripset ovat se juju. Hän ei ole juurikaan käytä tummia luomivärejä tai smokey eye -tyyppistä vahvaa silmämeikkiä, Herttua selvittää.

- Iho on myös hyvin hoidettu. Se on terve, kuulas ja meikkivoide on kevyt sekä valoa heijastava. Lisäksi uskoisin, että kasvoihin on lisätty heleyttä lisäävää seerumia. Tuotteet ovat ohuita ja kosteuttavia. Kulmat on tuotu kevyesti esiin, ja kasvoille lisätty luonnollista poskipunaa ja aurinkopuuteria, meikkaaja tulkitsee. 

- Tähdellä on loppuun asti hiottu ulkonäkö, mutta se on kuitenkin luonnollinen, omannäköinen ja hän näyttää viihtyvän siinä. Pisteenä iin päällä ovat kauniit, huolitellut ja vaaleat kynnet, Herttua jatkaa."

kuva Jen Lowery \ Splash News

kuva Jen Lowery \ Splash News