Hehkua poskipunalla

image Poskipuna raikastaa ihoa, kehystää kasvoja ja antaa kasvoille, hehkua ja muotoa. Poskipunalla häivytetään väsymyksen merkkejä ja iho näyttää terveemmältä. Posket pääsevät esille, eivätkä muiden katseet käänny esimerkiksi ryppyihin.

  • Poskipunan paikka on poskiluun päällä, poskipään kohdalla. Hymyillessä poskipäät saa parhaiten esiin ja silloin levitys on helpointa.
  • Älä vedä suoria ylös- alasvetoja; ( raidat sopivat tiikereille ) tätä tapaa käytän maskeeratessani ikävuosia lisää, näin saan leukapielet roikkumaan.
  • Älä myöskään ime poskiasi lommoille etsiessäsi kadonneita poskipäitäsi - tuloksena sama alaspäin menevä vanhentava linja.

Puuterimaisen poskipunan levittämiseen käytetään aina aitokarvaista poskipunasivellintä, jotta väri levittyisi tasaisesti. Siveltimellä ei pidä hangata tai painaa ihoa liian kovasti, vaan poskipuna levitetään kevyillä pyörivillä liikkeillä.

Voidemainen poskipuna sopii parhaiten käytettäväksi sävyttävän päivävoiteen tai hyvin läpikuultavan meikkivoiteen kanssa. Taputtele se kevyesti sormilla poskipäille. Varo ettet hankaa meikkivoidepohjaa pois.

Ihana, kuulas, samettinen YSL:n Creme De Blush