Kulmakarvojen muotoilu

Hollywood make-up artist Max Factor demonstrates the latest look in eyebrows // 1937 LIFE magazine // Kulmakarvat antavat ryhtiä kasvoillesi ja luovat niille raamit. Kulmien oikea muoto tasapainoittaa kasvojesi ilmettä ja tuo silmäsi esiin: -avartaa katsettasi, kun taas vääränlainen muoto voi tehdä sinusta väsyneen tai surullisen näköisen. Älä muuta kuitenkaan liikaa kulmakarvojesi luonnollista muotoa, koska se on tärkeä osa kasvojesi persoonallisuutta.

  • Kulmakarvojen luonnollinen muoto on yläreunassa, muotoile siksi kulmakarvat alapuolelta, älä yläreunasta.
  • Kulmakarvojen ihannemuoto on linnunsiipimäinen niin että kulmien alku on aina paksumpi kuin loppu.
  • Kulmakarvojen alku on suorassa linjassa silmän sisäkulman ja nenänpielen kanssa. Jos silmäsi ovat lähekkäin nypi aloitus hieman kauemmaksi, jos taas silmäsi ovat kaukana toisistaan aloita kulmat silloin vähän lähempää.
  • Kulmakarvojen kaaren korkein kohta on suorassa linjassa iiriksen ja nenänpielen kanssa.
  • Kulmakarvojen loppu on suorassa linjassa silmän ulkonurkan ja nenänpielen kanssa. Kulmien loppu ei saa olla alempana kuin alku.

image